Schrijf je in bij AB!

Recruiter - regio Zuid-Limburg

Uitdagende functie voor een recruiter met mensenkennis, sterk in organiseren, selecteren en verbinden.

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog! Voor ons kantoor in Beek hebben wij een vacature voor een 

RECRUITER

Werk je graag fulltime of liever parttime? Beiden is mogelijk.

Bij arbeidsbemiddeling raak je de core business van bedrijven én het hart van mensen. Dus moet jij stáán voor de juiste match tussen kandidaten én vacatures bij onze opdrachtgevers. Spreekt dit jou aan? Als recruiter ben je vooral verantwoordelijk voor het complete proces van werving, selectie en plaatsing van kandidaten. Samen met de collega ’s van de buitendienst, de accountmanagers, verzorgen jullie directe contacten met de klanten. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook omdat onze organisatie ontzettend snel groeit.

Hoe een dag er uitziet?

Je kunt erop rekenen dat je dag altijd start met een goede kop koffie (of thee). Vervolgens neem je met je collega’s de lopende zaken en jouw agenda door. Voor een nieuwe functie schrijf je een vacaturetekst die je o.a. op social media publiceert. Afspraken met opdrachtgevers? Samen met de accountmanagers zorg je voor gepast advies. De perfecte match gevonden? Jij blijft het aanspreekpunt en contactpersoon.

Doortastende aanpakker

Je bent arbeidsmarktspecialist die weet waar in de regionale arbeidsmarktkansen zijn. Vanuit die expertise adviseer je de accountmanager over de kansen en mogelijkheden.

Met je praktische instelling en stressbestendigheid slaag jij er in het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Sterker, je blijft proactief letten op commerciële kansen en brengt elke keer weer ál je mensenkennis in het geweer om de juiste kandidaat bij de juiste baan te vinden. Jij weet als geen ander hoe je onze doelgroep kunt bereiken en met hen in gesprek komt. Dat doe je met veel creativiteit en doorzettingsvermogen, gebruikmakend van je eigen netwerk wat je voortdurend verder uitbouwt. Je onderhoudt daarbij ook nauwe contacten met scholen in de regio en diverse andere instanties. 

Wat verwachten wij van jou?

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en een commerciële of personeelsgerichte opleiding. Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie, ervaring in de uitzend- of detacheringsbranche is een pre. Online recruiting heeft voor jou geen geheimen en je weet ook hoe je social media effectief inzet voor je recruiting strategie. Daarbij geef je blijk van groot organisatietalent, zodat al je projecten op rolletjes lopen. 

Wat kun je van ons verwachten?

AB Werkt weet als professioneel werkgever wat het is om mensen aan ons te binden. Je kunt rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Naast de reguliere verlofdagen, bieden we extra ADV dagen waardoor je bij een fulltime dienstverband recht hebt op 41 (!) vakantiedagen. Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak. We omarmen we het ‘nieuwe werken’ en hechten veel waarde aan een open en eerlijke manier van samenwerken. We vinden het leuk om gezamenlijk te lunchen en op z’n tijd leuke teamuitjes te organiseren.

Wil je meer weten?

Kijk voor meer informatie over de organisatie op ab-werkt.nl. Wil je meer weten over deze functie, bel of whatsapp dan met corporate recruiter Remy Baeten 06 – 55 16 46 13. Enthousiast geworden en je voldoet aan de functie-eisen? Overtuig ons dan met je sollicitatie die je kunt sturen aan rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘recruiter kantoor Beek.