Schrijf je in bij AB!

Administratief medewerker international recruitment

De coöperatie AB Werkt helpt mensen aan werk, en werkgevers aan mensen. Onze kracht ligt in bemiddeling van vooral fysieke banen in agro, food en industrie. Ook zorgen wij voor werknemers in het beheer van de leefomgeving, zoals grond-, weg- en waterbouw en groenvoorziening. Daarnaast geven we brede HRM-ondersteuning aan leden en andere opdrachtgevers.

Voor ons team van International recruitment, gevestigd in Uden, zoeken wij een fulltime:

Administratief medewerker

Als Administratief medewerker zorg je ervoor dat alle kandidaat- en persoonsgegevens, aankomstdata en overige informatie op een juiste manier worden gecommuniceerd en verwerkt. Dagelijks ontvang je informatie van onze bemiddelaars en verwerkt dit in onze automatiseringssystemen. Je maakt overzichten, voert mutaties door en zorgt ervoor dat de verschillende belanghebbende binnen de organisatie de juiste informatie tijdig ontvangen. Je werkt daarvoor samen in een team met 3 international recruiters en professionele wervingsbureaus in o.a. Polen en Roemenië.

Zorgvuldige teamplayer die het overzicht houdt

Je kunt goed samenwerken en bent zorgvuldig in je werk. Je houdt het overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je signaleert onvolkomenheden en communiceert tijdig als je knelpunten tegenkomt.

Wat wij vragen

Je bent in het bezit van een mbo-diploma en je beschikt over ervaring op administratief gebied, het liefst in een vergelijkbare functie of in de arbeidsbemiddeling. Je bent slagvaardig en kunt snel en adequaat handelen als dat nodig is. Werken onder druk is voor jou geen probleem en je hebt relevante kennis en ervaring met kantoorautomatisering als Word, Excel en Outlook. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en spreekt daarnaast Pools of Roemeens (i.v.m. de communicatie met onze bemiddelaars in Polen en Roemenië).

Goede voorwaarden, leuke baan

AB Werkt weet als professioneel werkgever wat het is om mensen aan ons te binden. Je kunt rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Naast de reguliere verlofdagen, bieden we extra ADV dagen waardoor je bij een fulltime dienstverband recht hebt op 41 (!) vakantiedagen. Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak. We omarmen we het 'nieuwe werken' en hechten veel waarde aan een open en eerlijke manier van samenwerken.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over deze functie, bel of whatsapp dan met corporate recruiter Remy Baeten 06 – 55 16 46 13. Enthousiast geworden en je voldoet aan de functie-eisen? Overtuig ons dan met je sollicitatie! Die kun je sturen naar rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerp regel de vermelding 'administratief medewerker'.