Schrijf je in bij AB!

Administratief medewerker huisvesting

Registreren, controleren en signaleren. Nauwkeurig en accuraat. Heb jij het in je?

Word jij enthousiast als je verantwoordelijkheid krijgt over een administratief proces waarbij initiatief en zelfstandigheid belangrijke pijlers zijn? Als Administratief medewerker huisvesting ben je verantwoordelijk voor de registratie van onze buitenlandse medewerkers.

Voor onze afdeling Hospitality in Roermond hebben per 1 januari 2019 een vacature voor een:

Administratief medewerker huisvesting - Regio Roermond

voor 30 uur per week

De registratie van onze buitenlandse medewerkers is erg belangrijk. Hierdoor realiseren we namelijk een optimale bezetting en zijn we in staat beter te sturen op zowel huisvestingskosten als bezettingsgraad. Jij bent een schakel tussen de afdeling Planning, die verantwoordelijk is voor het plannen van de inzet van onze buitenlandse medewerkers en de afdeling Hospitality, die de ontvangst en begeleiding op de huisvestingslocaties verzorgt.

Wat ga je doen?

Je verwerkt mutaties in de huisvestingplanning en maakt aankomst overzichten van de arbeidsmigranten. Daarnaast houd je het SNF-register bij en controleert inkomende facturen die betrekking hebben op de huisvesting. Je gaat ook werken aan administratieve projecten en geeft vorm aan nieuwe administratieve werkzaamheden. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat onze organisatie ontzettend snel groeit.

Uitdaging voor zelfstandige mbo'er

Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en bent alert op afwijkingen. Daarnaast toon je initiatief en gaat proactief te werk als het gaat om verbetering in het proces. Je hebt een mbo-opleiding in een administratieve of financiële richting en Excel kent voor jou geen geheimen. Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is gewenst. Dat je accuraat werkt is erg belangrijk.

Wat kun je van ons verwachten?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Deze functie is voor 30 uur per week, het liefst verdeeld over 5 dagen. Omdat we te maken hebben met een sterke seizoen piek, werk je in het hoogseizoen (maart-september) gemiddeld 40 uur en in de winterperiode 20 uur per week. De standplaats is Roermond, maar werken vanuit een van onze regiokantoren is bespreekbaar.

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Naast de reguliere verlofdagen, bieden we extra ADV dagen waardoor je bij een fulltime dienstverband recht hebt op 41 (!) vakantiedagen.

Wil je meer weten?

Voor specifieke informatie bel je met Remy Baeten, Corporate recruiter via 06 551 646 13. Je sollicitatie met motivatie kun je tot 10 december 2018 sturen naar rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpsregel de vermelding 'vacature administratief medewerker huisvesting'. Gesprekken worden gevoerd op 12 en 13 december 2018.