Schrijf je in bij AB!

Administratief kantoormedewerker (parttime)- regio Veldhoven/Eindhoven

Administratieve baan voor accurate MBO-er. Heb jij het in je?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Voor de regio Veldhoven-Eindhoven hebben wij een vacature voor een parttime

Administratief kantoormedewerker (parttime) standplaats Hoogeloon (24-32 uur)

Na een gedegen inwerkperiode ga je de collega’s van het regiokantoor in het hele administratieve proces ondersteunen. Je zorgt dat contracten worden aangemaakt en personeelsdossiers compleet en up-to-date zijn. Daarnaast ondersteun je bij sollicitatie- en aannameprocedures en zorg je dat data actueel en toegankelijk zijn. Dit alles in een omgeving die continu in ontwikkeling is en snel groeit.

Zorgvuldige teamplayer die het overzicht houdt

Je kunt goed samenwerken en bent zorgvuldig in je werk. Je houdt het overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je signaleert onvolkomenheden en communiceert tijdig als je knelpunten tegenkomt. 

Opleiding en ervaring

Je bent in het bezit van een MBO diploma en hebt ervaring op administratief gebied. Je bent slagvaardig en kunt snel en adequaat handelen als dat nodig is. Computersystemen maak je je snel eigen en je bent flexibel als het gaat om werktijden.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?

Voor specifieke informatie bel je met regiomanager Remco van Sambeek: 06-22917567. Je sollicitatie met motivatie kun je sturen naar rvansambeek@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘administratief kantoormedewerker Hoogeloon’.