Schrijf je in bij AB!

Accountmanager personeelsbemiddeling tuinbouw - Regio Horst

Adviseren over arbeidsmarkt en de inzet van mensen in de tuinbouw stelt speciale eisen aan jouw persoon en kwaliteiten. Een uitdagende, servicegerichte en commerciële functie als Accountmanager. Ga jij de uitdaging aan?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Voor ons kantoor in Horst Noord-Limburg zijn wij op zoek naar een fulltime

Accountmanager personeelsbemiddeling tuinbouw

Je werkt voortdurend aan het onderhouden en uitbreiden van je klantenkring in de tuinbouw in Noord-Limburg. Dat doe je door klanten te adviseren over de inzet van personeel en concreet maak je de juiste match tussen medewerker en opdrachtgever. Door als sparringpartner op te treden bij personeelsvraagstukken denkt je mee vanuit de visie, strategie en kwaliteitseisen van de klant. Overigens bouw je óók aan een goede relatie met de medewerkers. Je weet wat ze kunnen en wat hun ambities zijn en je probeert samen met de opdrachtgevers te zorgen voor een goede begeleiding. Je bezoekt klanten op locatie en bent dus veel onderweg in de regio.

Door je brede kennis van de branche en je uitstekende netwerk slaag je er steeds weer in oplossingen te vinden voor soms verrassende en urgente problemen. Dit doe je niet alleen, maar je werkt samen in een accountteam vanuit ons kantoor in Horst.

Netwerker met drive

We verwachten degelijk concreet commercieel resultaat waarbij we gaan voor het lange-termijnsucces. Dat uit zich in een goede relatie met tevreden klanten zowel in de leiding van het bedrijf als op de werkvloer. Dit zie je ook terug in medewerkers die met veel plezier en toewijding voor AB Werkt werken. Je bent een echte netwerker en je put veel voldoening uit zakelijk succes.

Wat verwachten wij van jou

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding bij voorkeur in een agrarische richting (HAS). Je hebt affiniteit met de tuinbouw, bent commercieel sterk en beschikt ook over de nodige people skills. Verder ben je goed in het organiseren van je eigen werk én dat van anderen en beschik je over een sterk probleemoplossend vermogen. Je beschikt bij voorkeur al over een relevant netwerk in Noord-Limburg en je hebt een rijbewijs.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een dynamische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop, telefoon en auto van de zaak. Naast de reguliere verlofdagen, bieden we extra ADV dagen waardoor je bij een fulltime dienstverband recht hebt op 41 vakantiedagen. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over deze functie, bel of whatsapp dan met Remy Baeten 06 – 55 16 46 13. Enthousiast geworden? Overtuig ons dan met je sollicitatie die je kunt sturen aan rbaeten@ab-werkt.nl. Zet in onderwerpregel ‘accountmanager tuinbouw’.