Schrijf je in bij AB!

Accountmanager personeelsbemiddeling groenbranche/techniek/industrie - Regio Uden

Klanten bedienen, nieuwe klanten winnen en goed kunnen adviseren over arbeidsmarkt en personeelsbeleid.

Servicegericht en commercieel bemiddelen van banen in  industrie (food-metaal), techniek, hoveniersbranche en wegenbouw stelt speciale eisen aan jouw persoon en kwaliteiten. Heb jij het in je?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Voor onze vestiging in de regio Uden hebben wij een vacature voor een fulltime

Accountmanager Personeelsbemiddeling Groenbranche/techniek/industrie

Als accountmanager personeelsbemiddeling werk je voortdurend aan het onderhouden en het uitbreiden van je klantenkring in met name de industrie (food/metaal), techniek, groen- en hoveniersbranche en de grond-, weg- en waterbouw in de regio Uden -Veghel. Je adviseert de klant over de passende inzet van personeel en maakt concreet de juiste match tussen medewerker en opdrachtgever. Overigens bouw je óók aan een goede relatie met de medewerkers. Je weet wat ze kunnen en wat hun ambities zijn en je probeert samen met de opdrachtgevers te zorgen voor een goede begeleiding. Door je brede kennis van de branche en je uitstekende netwerk slaag je er steeds weer in oplossingen te vinden voor soms verrassende en urgente problemen.

Netwerker met drive

Dit is een zeer zelfstandige baan. En al verwachten we natuurlijk wel degelijk concreet commercieel resultaat, we gaan voor het lange-termijnsucces. Dat uit zich in een goede relatie met tevreden klanten zowel in de directie als op de werkvloer. Dat zie je ook terug in medewerkers die met veel plezier en toewijding voor AB Werkt werken. Je bent een echte netwerker en je put veel voldoening uit zakelijk succes.

Opleiding en ervaring

We vragen een hbo-diploma in een commerciële richting, en de nodige affiniteit met het industriële of technische werkveld. Je bent commercieel sterk maar beschikt ook over de nodige people skills. Verder ben je goed in het organiseren van je eigen werk én dat van anderen en vind je het geen probleem om ook buiten werktijd deel te nemen aan vergaderingen en (netwerk)bijeenkomsten. Goede beheersing van de Duitse en Engelse taal is een pre, onder meer in verband met ons internationale werknemersbestand. Je beschikt al over een relevant netwerk in de regio Veghel-Uden. Verder heb je een rijbewijs en bij voorkeur ervaring in de detacherings- of uitzendbranche.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?

Kijk voor meer informatie over de organisatie ab-werkt.nl. Voor specifieke informatie bel je met kantoormanager Joost van Wijk: 06-209 68 539.

Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar jvanwijk@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘vacature Accountmanager’.