Schrijf je in bij AB!

Accountmanager personeelsbemiddeling MKB Hoogeloon

Als accountmanager personeelsbemiddeling MKB is het jouw verantwoordelijkheid om nieuwe klanten binnen te halen. En bestaande relaties aan je te binden. Dat doe je door jouw expertise en je drive en energie om altijd te gaan voor een tevreden klant én medewerker. Hoeveel meer vrijheid en uitdaging wil je hebben?

Wat ga je doen?

Waar werk je?

Vanuit ons regiokantoor in Hoogeloon werk je met een team van 11 collega’s die samen AB Werkt in de regio Zuidoost Noord-Brabant vormen. Niet dat je veel op kantoor te vinden bent overigens. Je rijdt veel rond in het werkgebied in je AB Werkt auto. Je kijkt even bij een klant hoe de nieuwe medewerker bevalt. En neemt meteen een nieuwe vacature mee waar je mee aan de slag kunt. Je maakt direct ook even een praatje met de medewerker om te informeren hoe de eerste week bevalt. Daarna breng je een bezoek aan een prospect en geef je een presentatie over hoe jij denkt dat hij het beste zijn flexibele schil kan inregelen. Je gaat naar een netwerkbijeenkomst om ondernemers te ontmoeten en te kijken waar onze dienstverlening van toegevoegde waarde is.

Met wie werk je?

Je staat er zeker niet alleen voor. Binnen het regiokantoor vorm je een accountteam met accountbeheerder Sandra, personeelsbeheerder Eliza en recruiter Hanneke. Gezamenlijk zorgen jullie voor de juiste medewerker op de juiste plaats. Voor de administratieve afhandeling kun je terug vallen op steun en toeverlaat Corine die zorgt voor waterdichte contracten. Met kantoormanager Dennis overleg je regelmatig over de beste aanpak en wat je nog meer kunt doen om AB Werkt op de kaart te zetten. Maar dat is niet alles. Je hebt ook veelvuldig contact met accountmanagers in de andere regio’s. Fijn om mee te sparren en best practices mee te delen. De stafafdelingen op het hoofdkantoor ondersteunen je waar ze kunnen met toegespitst advies en daadkrachtige actie op het gebied van Internationaal recruitment, planning, HR, marketing en financiën. Alles om ervoor te zorgen dat je samen het beste resultaat voor AB Werkt en haar klanten neerzet.

Wat mag je van ons verwachten?

Wat verwachten wij van jou?

Wie zijn wij?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Wil je meer weten?

Heb je vragen, bel of whatsapp met corporate recruiter Remy Baeten: 06 55 16 46 13. Wil je solliciteren? Stuur dan een mail waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Verras ons en laat ons zien waarom jij het commerciële talent bent dat mensen centraal heeft staan. Stuur je mail naar Remy Baeten: rbaeten@ab-werkt.nl.