Schrijf je in bij AB!

Accountmanager personeelsbemiddeling

Adviseren over arbeidsmarkt en de inzet van mensen in de food, industrie en logistiek stelt speciale eisen aan jouw persoon en kwaliteiten. Een uitdagende, servicegerichte en commerciële functie als Accountmanager. Ga jij de uitdaging aan?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Voor ons kantoor in Hoogeloon (regio Eindhoven) zijn wij op zoek naar een fulltime (32-40 uur)

Accountmanager personeelsbemiddeling food/industrie/logistiek

Je werkt voortdurend aan het onderhouden en uitbreiden van je klantenkring in met name de food, industrie, logistiek en agrarische periferie. Dat doe je door klanten te adviseren over de inzet van personeel en concreet maak je de juiste match tussen medewerker en opdrachtgever. Door als sparringpartner op te treden bij personeelsvraagstukken denk je mee vanuit de visie, strategie en kwaliteitseisen van de klant. Overigens bouw je óók aan een goede relatie met de medewerkers. Je weet wat ze kunnen en wat hun ambities zijn en je probeert samen met de opdrachtgevers te zorgen voor een goede begeleiding. Je bezoekt klanten op locatie en bent dus veel onderweg in de regio.

Door je brede kennis van de branche en je uitstekende netwerk slaag je er steeds weer in oplossingen te vinden voor soms verrassende en urgente problemen. Dit doe je niet alleen, maar je werk samen in een accountteam vanuit ons kantoor in Hoogeloon. De regio waarin je actief bent is Helmond - De Peel, Eindhoven - De Kempen en de rest van de Brainport regio.

Netwerker met drive

We verwachten degelijk concreet commercieel resultaat waarbij we gaan voor het lange-termijnsucces. Dat uit zich in een goede relatie met tevreden klanten zowel in de leiding van het bedrijf als op de werkvloer. Dit zie je ook terug in medewerkers die met veel plezier en toewijding voor AB Werkt werken. Je bent een echte netwerker en je put veel voldoening uit zakelijk succes.

Wat verwachten wij van jou

Je beschikt over hbo- werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding bij voorkeur in een commerciële richting. Je hebt affiniteit met de sectoren waarin we actief zijn, bent commercieel sterk en beschikt ook over de nodige people skills. Verder ben je goed in het organiseren van je eigen werk én dat van anderen en beschik je over een sterk probleemoplossend vermogen. Je beschikt bij voorkeur al over een relevant netwerk in de regio en je hebt een rijbewijs.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Je kunt rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden zoals een passend en marktconform salaris en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop, telefoon en auto van de zaak. Naast de reguliere verlofdagen bieden we extra ADV dagen waardoor je bij een fulltime dienstverband recht hebt op 41 vakantiedagen. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over deze functie, bel of Whatsapp dan met Remy Baeten (06 - 55 16 46 13). Enthousiast geworden? Overtuig ons dan met je sollicitatie die je kunt sturen naar rbaeten@ab-werkt.nl. Zet in de onderwerpregel 'accountmanager Hoogeloon'.