Schrijf je in bij AB!

Accountmanager E-Flex (Payroll)

Relatiebeheer, new business en vraagbaak op gebied van personeel en verloning.

Ben jij de gedreven accountmanager die beschikt over sterke commerciële vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

E-flex ondersteunt klanten door middel van payrolling. De klant werft zelf haar medewerkers en daarna komen wij in beeld. We nemen het hele juridische werkgeverschap over van de klant. Het door E-Flex ontwikkelde geavanceerde digitaal loket biedt tal van mogelijkheden. Ondertussen heeft de ondernemer geen omkijken meer naar ontslagprocedures, ziekteverzuimbegeleiding, verloning en alle andere verplichtingen die een werkgever heeft.

Ter uitbreiding van ons team, zijn we op korte termijn op zoek naar een

Accountmanager E-Flex (payroll)
rayon West-Brabant/Zeeland

Je bent als accountmanager verantwoordelijk voor zowel acquisitie als relatiebeheer in jouw regio. Het hele commerciële traject ligt in jouw handen. Van het leggen van de eerste contacten tot het opmaken en sluiten van de contracten.

Je adviseert je klanten over de inzet van payroll en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen. Je waakt over de juiste toepassing van de wet- en regelgeving en de cao’s.

Je werkt nauw samen met je collega’s van E-Flex en kunt altijd terugvallen op de kennis binnen de AB Werkt organisatie. AB Werkt heeft veel klanten in de agrarische sector, maar ook andere sectoren die veel met seizoensarbeid te maken hebben, weten ons te vinden.

Een veelzijdige functie in een dynamische omgeving met duidelijke seizoenspieken.

Opleiding en ervaring

We vragen een hbo-diploma in een commerciële richting, en de nodige affiniteit met het werkveld. Je bent commercieel sterk en hebt bij voorkeur de Basisopleiding Intercedent gevolgd. Verder ben je klantgericht en maak je je computerprogramma’s snel eigen, kennis van Navision is een pré.

Je werkt secuur en nauwgezet en je kunt slagvaardig handelen. Je bent woonachtig in de regio, hebt een rijbewijs en bij voorkeur ervaring in de detacherings- of uitzendbranche.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Een lease-auto, een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?

Kijk voor achtergronden op op www.ab-werkt-eflex.nl en www.ab-werkt.nl. Voor specifieke informatie bel je met Paul Palmen, manager E-Flex: 0475-352030.

Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar agrosveld@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘Accountmanager E-Flex ’.

Deel deze pagina: