Schrijf je in bij AB!

Acountmanager Personeelsbemiddeling Veehouderij Midden-Brabant

Vanwege verdere groei-ambities zoeken wij voor de regio Midden-Brabant een doortastende

Accountmanager Personeelsbemiddeling Veehouderij

Je werkt voortdurend aan het onderhouden en uitbreiden van je klantenkring in de varkens-, pluimvee- en melkveehouderij in de regio Waalwijk-Gilze-Rijen-Hilvarenbeek. Je adviseert de klant over de passende inzet van personeel en maakt concreet de juiste match tussen medewerker en opdrachtgever. Overigens bouw je óók aan een goede relatie met de medewerkers. Je weet wat ze kunnen en wat hun ambities zijn en je probeert samen met de opdrachtgevers te zorgen voor een goede begeleiding. Door je brede kennis van de branche en je uitstekende netwerk slaag je er steeds weer in oplossingen te vinden voor soms verrassende en urgente problemen.

 

Netwerker met drive

Dit is een zeer zelfstandige baan. En al verwachten we natuurlijk wel degelijk concreet commercieel resultaat, we gaan voor het lange-termijnsucces. Dat uit zich in een goede relatie met tevreden klanten zowel in de directie als op de werkvloer. Dat zie je ook terug in medewerkers die met veel plezier en toewijding voor AB Werkt werken. Je bent een echte netwerker en je put veel voldoening uit zakelijk succes.

 

Opleiding en ervaring

We vragen een HBO-diploma bij voorkeur in een agrarische richting, en de nodige affiniteit met de sector. Je bent commercieel sterk maar beschikt ook over de nodige people skills. Verder ben je goed in het organiseren van je eigen werk én dat van anderen en vind je het geen probleem om ook buiten werktijd deel te nemen aan vergaderingen en (netwerk)bijeenkomsten. Goede beheersing van de Duitse en Engelse taal is belangrijk, onder meer in verband met ons internationale werknemersbestand. Je beschikt al over een relevant netwerk in Midden-Brabant. Verder heb je een rijbewijs en bij voorkeur ervaring in de detacherings- of uitzendbranche.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

 

Wil je meer weten?

Voor specifieke informatie bel je met regiomanager Ferry Beks: 06-51.52.33.28

Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar agrosveld@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘Accountmanager Veehouderij Midden-Brabant’.

 

Deel deze pagina: