Schrijf je in bij AB!

Accountmanager agrarische dienstverlening - regio Tilburg

Slagvaardig en servicegericht met onze leden, klanten en medewerkers in de agro een relatie opbouwen én onderhouden. Weet jij hier een succes van te maken?

AB Werkt is een agrarische coöperatie, uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Onze coöperatie telt ruim 4200 leden die bij ziekte en ongeval kunnen terugvallen op ons corps deskundige bedrijfsverzorgers. Om dit goed te begeleiden hebben wij voor de regio Tilburg een vacature voor een

Accountmanager agrarische dienstverlening (fulltime)

Als accountmanager agrarische dienstverlening werk je voortdurend aan de relatie met onze leden. Je brengt proactief bezoeken aan onze leden zodat je hun bedrijf kent en weet welke hulpvraag ze hebben. Samen met je collega’s van de afdeling planning bekijk je welke bedrijfsverzorger het beste past bij de hulpvraag en zo kom je tot de beste match.

Je bent leidinggevende van het team bedrijfsverzorgers in jouw regio. Dat betekent dat je regelmatig met hen overlegt en beoordelings- en ontwikkelgesprekken voert. Ook help je op een coachende manier om je mensen te laten groeien. Hiervoor volg je nauwgezet de ontwikkelingen in de agrarische sector die je vervolgens vertaalt naar de dienstverlening van AB Werkt en de bedrijfsverzorging. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt. Ook omdat de ontwikkelingen in de sectoren waarin we actief zijn heel snel gaan.

Je maakt deel uit van de afdeling planning waarbij je samen met vier collega’s bijna 100 bedrijfsverzorgers aanstuurt. Daarbij werk je nauw samen met de accountmanagers van de regiokantoren van AB Werkt. 

Opleiding en kwaliteiten

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent daadkrachtig en geeft blijk van groot organisatietalent, zodat al je projecten op rolletjes lopen. Je hebt mensenkennis en weet de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Je bent flexibel en vindt het prima om bij toerbeurt in het weekend de telefonische bereikbaarheidsdienst te verzorgen.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een dynamische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop, telefoon en auto van de zaak. Naast de reguliere verlofdagen, bieden we extra ADV dagen waardoor je bij een fulltime dienstverband recht hebt op 41 vakantiedagen. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over deze functie, bel of app dan met Remy Baeten op 06 - 55 16 46 13. Enthousiast geworden? Overtuig ons dan met je sollicitatie die je kunt sturen aan rbaeten@ab-werkt.nl. Onder vermelding van ‘vacature accountmanager agrarische dienstverlening’