Schrijf je in bij AB!

Accountbeheerder Personeelsbemiddeling

Coördinerende baan voor hbo'er met mensenkennis die altijd een antwoord vindt en sterk is in organiseren. Heb jij het in je?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Voor ons regiokantoor in Goes, provincie Zeeland, hebben wij een vacature voor een fulltime

Accountbeheerder personeelsbemiddeling

Samen met de accountmanagers ben je verantwoordelijk voor het beheren en laten groeien van de klantenportefeuille hoofdzakelijk in de sectoren akkerbouw en tuinbouw. Dagelijks bespreek je de inzet van onze medewerkers met klanten en collega's. Je stemt af, organiseert en coördineert waardoor projecten soepel verlopen. Tevens heb je een belangrijke taak als relatiebeheerder. Ook bezoek je samen met de accountmanager klanten, zo leer je ze het beste kennen.

Als accountbeheerder heb je een centrale positie in het team waarbij je als het ware de 'linking pin' bent tussen de interne organisatie, de klant en onze medewerkers. Je bent vraagbaak, informeert en werkt nauw samen met andere afdelingen. Dat alles met het belang van klant en medewerker voorop.

Je werkt in een omgeving waar steeds iets gebeurt, de ontwikkelingen bij onze klanten gaan erg snel. Dit legt een gezonde druk op de organisatie.

Slagvaardige teamplayer met overzicht

Je kunt goed samenwerken en bent in staat om zelfstandig je eigen werk én dat van anderen te plannen en organiseren. Je houdt het overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen. Het resultaat is een goede relatie met zowel klanten als collega's. Dat zie je ook terug in medewerkers die met veel plezier en toewijding voor AB Werkt werken.

Je beschikt over hbo- werk- en denkniveau en een afgerond opleiding in een commerciële- of andere passende richting. Daarbij geef je blijk van groot organisatietalent, zodat al je projecten op rolletjes lopen. Tot slot ben je in het bezit van een rijbewijs.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Je kunt rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden zoals een passend en marktconform salaris en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Naast de reguliere verlofdagen bieden we extra ADV dagen waardoor je bij een fulltime dienstverband recht hebt op 41 vakantiedagen. Reiskosten worden vergoed met €0,25 netto per kilometer. Je krijgt tevens een laptop en telefoon van de zaak. We omarmen het 'nieuwe werken' (tijd- en plaatsonafhankelijk werken).

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over deze functie, bel of whatsapp dan met Remy Baeten 06 – 55 16 46 13. Enthousiast geworden? Overtuig ons dan met je sollicitatie die je kunt sturen aan rbaeten@ab-werkt.nl. Onder vermelding van 'vacature accountbeheerder Goes'.