Schrijf je in bij AB!

Accountbeheerder - regio Beek

Coördinerende baan voor hbo’er met mensenkennis die altijd een antwoord vindt en sterk is in organiseren. Heb jij het in je?

Voor ons regiokantoor in Beek hebben wij een vacature voor een fulltime

Accountbeheerder

Samen met de Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren en laten groeien van de klantenportefeuille. Je helpt in het werven van nieuwe klanten: organiseert mailings, voert telefonische acquisitie en stelt offertes op. In het vervolgtraject ondersteun je de accountmanager in het vinden van de beste match tussen klant en medewerker. En heb je een belangrijke taak als relatiebeheerder.

Je bent de spreekwoordelijke spin in het web waarbij je als het ware de linking pin bent tussen de interne organisatie, de klant en onze medewerkers. Je bent vraagbaak, informeert en coördineert. En dat alles met het belang van klant en medewerker voorop. Natuurlijk bewaak je je planning nauwgezet en is je administratie op orde.

Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat onze organisatie ontzettend snel groeit. Dit legt nogal wat druk op de organisatie.

Slagvaardige teamplayer met overzicht

Je kunt goed samenwerken en bent in staat om zelfstandig je eigen werk én dat van anderen te plannen en organiseren. Je houdt het overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je geniet van commerciële successen en hebt geen moeite met het (telefonisch) benaderen van prospects. Het resultaat is een goede relatie met zowel klanten als collega’s. Dat zie je ook terug in medewerkers die met veel plezier en toewijding voor AB Werkt werken.

Opleiding en ervaring
Je bent in het bezit van een hbo-diploma in een commerciële richting, personeel & organisatie of in een van de branches waar AB Werkt werkzaam is. Daarbij geef je blijk van groot organisatietalent, zodat al je projecten op rolletjes lopen. Computersystemen maak je je snel eigen en je bent flexibel als het gaat om werktijden. En je bent in het bezit van een rijbewijs.

Goede voorwaarden, leuke baan
Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten? 
Voor specifieke informatie bel je met vestigingsmanager Denice van Geffen: 046 – 437 07 32. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar agrosveld@ab-werkt.nl graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘Accountbeheerder Beek’.

Deel deze pagina:

AB Werkt op Facebook