Schrijf je in bij AB!

International Recruiter Pools sprekend - regio Uden

Schakelen, plannen en matchen. Het werven van onze arbeidsmigranten vraagt een echte spin in het web. Heb jij het in je?

De coöperatie AB Werkt helpt mensen aan werk, en werkgevers aan mensen. Onze kracht ligt in bemiddeling van vooral fysieke banen in agro, food en industrie. Ook zorgen wij voor werknemers in het beheer van de leefomgeving, zoals grond-, weg- en waterbouw en groenvoorziening. Daarnaast geven we brede HRM-ondersteuning aan leden en andere opdrachtgevers.

Vanuit ons regiokantoor in Uden hebben wij een vacature voor een fulltime

International Recruiter – Pools sprekend

Als International Recruiter zorg je ervoor dat de aanvragen voor buitenlandse medewerkers goed wordt ingevuld. Je werkt daarvoor samen met professionele wervingsbureaus in o.a. Polen.

Jij ontvangt de aanvraag van de klant via de accountmanagers van de verschillende regiokantoren. Het gaat vaak om routinematig werk in de tuinbouw waar grotere groepen mensen voor nodig zijn. Je kijkt welke bemiddelaars het meest geschikt zijn voor de betreffende aanvraag en zet deze uit. Dit gaat volledig digitaal. Soms overleg je ook met de personeelsbeheerder van het regiokantoor om te kijken of er mensen in de regio zijn die in aanmerking komen.

Je maakt een selectie uit de aangeboden CV’s en koppelt dit terug aan de bemiddelaars. Zij hebben contact met de geselecteerde mensen en coördineren de reis naar Nederland. Jij op jouw beurt draagt de informatie over de geplande medewerkers over aan de collega’s intern die vervolgens zorgen voor een goede afhandeling zoals het maken van contracten, regelen van huisvesting en vervoer en inroosteren bij de klant.

Professional die weet wat er nodig is

Je kunt je goed verplaatsen in de wensen van de klant en weet wat er nodig is om een aanvraag succesvol in te vullen. Je bouwt voortdurend aan goede relaties met de bemiddelaars door hen te informeren en terugkoppeling te geven over gerealiseerde aanvragen. Hierdoor zijn de bemiddelaars in staat om de juiste mensen bij de juiste aanvraag te selecteren en de arbeidsmigrant een goed beeld te geven wat ze kunnen verwachten als ze voor ons gaan werken.

Zo werk je mee aan een optimale dienstverlening van AB Werkt met tevreden klanten én medewerkers.Omdat een goede samenwerking met de collega’s van de regiokantoren belangrijk is, ben je regelmatig voor overleg op de vestiging in Goes en Horst.

Wat wij vragen

Je hebt HBO werk- en denkniveau en spreekt Nederlands, Engels en Pools. Je bent stressbestendig en houdt van afwisseling. Je kunt goed overweg met automatiseringssystemen. Bovendien heb je een rijbewijs en beschik je over een auto.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?

Voor specifieke informatie bel je met recruiter Remy Baeten: 077-3980883. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘International Recruiter’.

 

Deel deze pagina: