Schrijf je in bij AB!

Bedrijfsverzorger melkveehouderij

AB Werkt is voor de eigen organisatie op zoek naar een ondernemende en vakbekwame Bedrijfsverzorger Melkveehouderij in de regio Noord-Limburg.

Functieprofiel:
Als bedrijfsverzorger melkveehouderij ga je onze leden met een melkveebedrijf vervangen bij ziekte of vakantie. Op een vakkundige en betrokken wijze ontzorg je de klant en zorg je dat het bedrijf op rolletjes loopt tijdens zijn of haar afwezigheid. Daarnaast word je ingezet bij arbeidspieken waarbij je onze leden desgewenst met raad en daad terzijde staat.

In je werk als bedrijfsverzorger zit veel variatie. Je wordt ingezet voor zowel voor melkbeurten als bijvoorbeeld de algehele verzorging van de dieren. Dat vraagt veel van je flexibiliteit. Je wordt ook ingezet voor andere werkzaamheden. Zoals in onderhoud en installatie.

Eisen:
Je bent ondernemend en hebt je sporen in het vak al verdiend. Als vakman ken je alle ins en outs van de varkenshouderij, ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en beschik je over ruime, relevante werkervaring. Je hebt grote affiniteit met automatisering, je kunt bijvoorbeeld goed overweg met o.a. melkrobots en openbare voersystemen.

Je bent in staat om met je vakkennis en je manier van communiceren sparring partner van de ondernemer te zijn. Je hebt technisch inzicht waarmee je in staat bent klein onderhoud zelf uit te voeren.

Deze gevarieerde baan doet een beroep op je flexibiliteit wat betreft aard van werkzaamheden, de locatie en werktijden (vooral in verband met de melkbeurten). Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent in staat goed te communiceren met onze opdrachtgevers. Al deze competenties samen stellen je in staat om als bedrijfsverzorger direct zelfstandig een melkveebedrijf te runnen. Je woont in de regio en beschikt over een rijbewijs.

Wij bieden:
Als bedrijfsverzorger heb je een erg afwisselende baan met vele verantwoordelijkheid. Je gaat werken in een zeer gevarieerde en dynamische werkomgeving met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Je komt in dienst bij AB Werkt: een gezond en sterk bedrijf waar je volop kansen krijgt voor eigen je ontwikkeling. Bij gebleken geschiktheid bieden we je een vaste arbeidsovereenkomst. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed en conform de cao voor bedrijfsverzorgingsdiensten.

Meer weten en solliciteren:
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Marieke van de Kerkhof. Telefoonnummer 0475 – 352030. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar mvandekerkhof@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding 'Bedrijfsverzorger melkveehouderij Noord-Limburg'.