Schrijf je in bij AB!

Bedrijfsverzorger Midden-Zeeland

Vanwege verdergaande groei van de activiteiten in Zeeland, heeft AB Werkt een vacature voor een doortastende agrarisch bedrijfsverzorger. Je werkgebied is Midden-Zeeland, maar ook in overige delen van Zeeland word je ingezet.

Functieprofiel:
Als bedrijfsverzorger vervang je de ondernemer bij ziekte of vakantie. Op een vakkundige en betrokken wijze ontzorg je de klant en zorg je dat het bedrijf op rolletjes loopt tijdens zijn of haar afwezigheid. Daarnaast word je ook ingezet bij arbeidspieken waarbij je onze leden desgewenst met raad en daad terzijde staat.

Eisen:  
Je bent ondernemend en hebt je sporen in het vak al verdiend. Als vakman ken je alle ins en outs van voornamelijk de akkerbouw en/of veehouderij, maar bijvoorbeeld ook de fruitteelt. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en beschik je over ruime, relevante werkervaring. Je ziet het als een uitdaging om je expertise in te zetten en je houdt van afwisseling.
Je bent goed in staat een groep medewerkers aan te sturen en te motiveren. Ook ben je in staat om met je vakkennis en je manier van communiceren sparringpartner van de ondernemer te zijn. 

Geen dag is hetzelfde. De ene dag ondersteun je bij het melken, de dag erna werk je bij een fruitteeltbedrijf. Je bent dan ook flexibel wat betreft je werk, de locatie en de werktijden. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent in staat goed te communiceren met onze opdrachtgevers. Al deze competenties samen stellen je in staat om als bedrijfsverzorger zelfstandig te werken. Je woont in de regio en beschikt over een rijbewijs.

Wij bieden:
Als bedrijfsverzorger heb je een erg afwisselende baan met vele verantwoordelijkheid. Je gaat werken in een zeer gevarieerde en dynamische werkomgeving met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Je komt in dienst bij AB Werkt: een gezond en sterk bedrijf waar je volop kansen krijgt voor eigen je ontwikkeling. Bij gebleken geschiktheid bieden we je een vaste arbeidsovereenkomst. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed en conform de cao voor bedrijfsverzorgingsdiensten.

Meer weten en solliciteren:
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Martijn Doens. Telefoonnummer 0113 – 23 36 66 of mail naar mdoens@ab-werkt.nl. Wil je reageren op deze vacature, klik dan op 'reageer op deze vacature'.

AB Werkt op Twitter
AB Werkt op Facebook