Schrijf je in bij AB!

Bedrijfsverzorger Zeeuws-Vlaanderen

AB Werkt is voor de eigen organisatie op zoek naar een ondernemend en vakbekwaam Agrarisch bedrijfsverzorger in Zeeland. Je werkgebied beslaat voornamelijk de regio Zeeuws-Vlaanderen, maar ook in de overige delen van Zeeland word je ingezet.


Functieprofiel:

Als bedrijfsverzorger vervang je de ondernemer bij ziekte of vakantie. Op een vakkundige en betrokken wijze ontzorg je de klant en zorgt dat het bedrijf op rolletjes loopt tijdens zijn of haar afwezigheid. Daarnaast word je ook ingezet bij arbeidspieken waarbij je onze leden desgewenst met raad en daad terzijde staat.

Eisen:
Je bent ondernemend en hebt je sporen in het vak al verdiend. Als vakman ken je alle ins en outs van de rundveehouderij en/of akkerbouw, ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en beschik je over ruime, relevante werkervaring. Een vereiste is dat je ervaring hebt met het melken van rundvee.
Je ziet het als een uitdaging om je expertise in te zetten en je houdt van afwisseling.
Je bent goed in staat een groep medewerkers aan te sturen en te motiveren. Ook ben je in staat om met je vakkennis en je manier van communiceren sparringpartner van de ondernemer te zijn.

Geen dag is hetzelfde en je bent dan ook flexibel wat betreft je werk, de locatie en de werktijden. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent in staat goed te communiceren met onze opdrachtgevers. Al deze competenties samen stellen je in staat om als bedrijfsverzorger direct zelfstandig een rundvee- en/of akkerbouwbedrijf te runnen. Je woont in de regio en beschikt over een rijbewijs.

Wij bieden:
Als bedrijfsverzorger heb je een erg afwisselende baan met vele verantwoordelijkheid. Je gaat werken in een zeer gevarieerde en dynamische werkomgeving met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Je komt in dienst bij AB Werkt: een gezond en sterk bedrijf waar je volop kansen krijgt voor eigen je ontwikkeling. Bij gebleken geschiktheid bieden we je een vaste arbeidsovereenkomst. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed en conform de cao voor bedrijfsverzorgingsdiensten.

Meer weten en solliciteren:
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Miranda Nonnekes. Telefoonnummer 0113 – 23 36 66 of mail naar mnonnekes@ab-werkt.nl
Wil je reageren op deze vacature, klik dan op 'reageer op deze vacature'.