Schrijf je in bij AB!

Planner Agrarisch personeel - regio Tilburg/Eindhoven

Coördinerende baan voor hbo'er met mensenkennis die altijd weer een oplossing vindt en sterk is in organiseren.

Om onze bedrijfsverzorgers en ambulante ploeg medewerkers efficiënt in te plannen, is creativiteit en mensenkennis nodig. En kennis van de agrarische sector. Heb jij het in je om hier een succes van te maken?

Voor de regio Noord-Brabant zoeken wij een fulltime

Planner Agrarisch personeel

Exacte standplaats: wordt nog ingevuld. Regio Tilburg/Eindhoven.


Je zorgt voor het inzetten van jouw team van bedrijfsverzorgers bij onze leden en klanten die met name in de agrarische sector werken.

Je stemt daarbij de vraag van de opdrachtgever nauwgezet af op het beschikbare personeel. Hierbij kijk je naar de aard van de werkzaamheden, de tijd die nodig is en de locatie waar het werk gedaan moet worden. Als planner ben je intern spin in het web en hebt daarvoor veelvuldig contact met medewerkers, opdrachtgevers en collega's.

Je bent als leidinggevende verantwoordelijk voor je medewerkers en voert beoordelings- en ontwikkelgesprekken. Je houdt de ontwikkelingen in de sector nauwgezet in de gaten waardoor dat je samen met je team goed voorbereid bent ook op de toekomstige vragen van de klant.

Je adviseert klanten en signaleert behoeftes die er spelen op het gebied van arbeid. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt. De ontwikkelingen in de sectoren waarin we actief zijn, gaan heel snel. Hierdoor is er een toenemende behoefte aan arbeid groeit ons bedrijf heel snel. Dit legt een gezonde druk op de organisatie.

Doortastende aanpakker

Met je praktische instelling en stressbestendigheid slaag jij er in het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Je bent creatief en weet altijd weer een oplossing te vinden. Sterker, je blijft pro-actief letten op ontwikkelingen en koppelt deze terug naar de accountmanager. Je brengt elke keer weer ál je mensenkennis in het geweer zodat de medewerkers enthousiast en gemotiveerd voor onze opdrachtgevers aan het werk zijn op een manier die past bij de normen en waarden van AB Werkt.

Opleiding en kwaliteiten

Je beschikt over hbo-niveau en hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie in de agrarische sector. Je geeft blijk van groot organisatietalent, zodat al je projecten op rolletjes lopen en de planning van medewerker en opdrachtgever optimaal op elkaar is afgestemd. Je hebt mensenkennis en weet de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Daarbij ben je in staat om bij klanten acquisitie te plegen voor nieuwe klussen. Je bent flexibel en het is voor jou geen bezwaar bij toerbeurt in de weekend telefonische bereikbaarheidsdienst te hebben.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?

Voor specifieke informatie bel je met Wilbert Veldman, telefoon 06-20.26.61.54.

Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar agrosveld@ab-werkt.nl graag met in de onderwerpregel de vermelding 'planner'.

 

Deel deze pagina: