Schrijf je in bij AB!

Intercedent (Nederlands/Pools sprekend) - Limburg

Uitdagende baan voor ondernemende intercedent met mensenkennis die vloeiend Pools spreekt.

De inzet van buitenlandse medewerkers is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. De juiste persoon bij het juiste project en begeleiding door mensen die de Poolse taal goed spreken maakt het verschil. Spreekt dit jou aan?

Voor de regio Midden- en Zuid-Limburg zoeken we een

Intercedent (Nederlands/Pools sprekend), standplaats Herten-Roermond (0,75 FTE)

Samen met de accountmanagers ben je verantwoordelijk voor het complete proces van werving, selectie en plaatsing van buitenlandse medewerkers.
Je verzorgt de werving en selectie van arbeidsmigranten die al in de regio wonen en coördineert de vraag en kijkt voor een passende match. Je screent profielen, bespreekt deze met de accountmanager en bent contactpersoon voor de medewerkers. Je bespreekt met hen wat de werkzaamheden zijn, verzorgt de administratieve afhandeling en bewaakt de voortgang. Zo houd je voortgangsgesprekken samen met klant en medewerker, kijkt naar ontwikkeling van de medewerker en bent je verantwoordelijk voor verzuimbegeleiding van jouw medewerkers. Je bent vraagbaak voor werkgerelateerde zaken, signaleert tijdig problemen en lost ze waar mogelijk op.

Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat ons bedrijf ontzettend snel groeit. Dit legt een gezonde druk op de organisatie.

Doortastende aanpakker
Met je praktische instelling houd je overzicht en weet je de juiste prioriteiten te stellen. Sterker, je blijft proactief letten op ontwikkelingen en koppelt deze terug naar de accountmanager. Je brengt elke keer weer ál je mensenkennis in het geweer zodat de medewerkers enthousiast en gemotiveerd voor onze opdrachtgevers aan het werk zijn op een manier die past bij de normen en waarden van AB Werkt.

Opleiding en kwaliteiten
Je beschikt over hbo-niveau en hebt enkele jaren werkervaring. Daarnaast heb je de basisopleiding Intercedent afgerond of ben je bereid deze te volgen. Je beheerst vloeiend zowel de Poolse als Nederlandse taal. Je vindt het prettig om een bijdrage te leveren zodat mensen goed in hun vel zitten maar durft ook streng op te treden als dat nodig is. Daarbij geef je blijk van groot organisatietalent, zodat al je projecten op rolletjes lopen. Je bent betrokken bij de medemens maar zorgt ervoor dat die betrokkenheid jou niet belemmert. Daarnaast ben je flexibel wat betreft invulling van de uren. Je bent op korte termijn beschikbaar.

Goede voorwaarden, leuke baan
Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaatsonafhankelijk werken.

Wil je meer weten?
Voor specifieke vragen bel je met Claudia van Bergen, telefoon 0475-352030. Stuur je schriftelijke sollicitatie met motivatie zo snel mogelijk naar agrosveld@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding 'Intercedent (Pools/Nederlands)'.