Schrijf je in bij AB!

Parttime recruiter - Goes

Uitdagende recruiter-functie voor hbo'er met mensenkennis, sterk in organiseren, analyseren en selecteren. Bij arbeidsbemiddeling raak je de core business van bedrijven én het hart van mensen. Dus moet jij stáán voor de juiste match tussen kandidaten én vacatures bij onze opdrachtgevers. Spreekt dit jou aan?

Voor ons kantoor in Goes zoeken wij nu een

Parttime recruiter (24 uur)

Je bent verantwoordelijk voor het complete proces van werving, selectie en plaatsing van kandidaten. Jouw collega ’s van de buitendienst, de accountmanagers, verzorgen de directe contacten met de klanten. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat onze organisatie ontzettend snel groeit. Dit legt nogal wat druk op de organisatie.

Doortastende aanpakker

Jij weet als geen ander hoe je onze doelgroep kunt bereiken en in gesprek komt. Met je praktische instelling en stressbestendigheid slaag jij er in het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Sterker, je blijft proactief letten op commerciële kansen en brengt elke keer weer ál je mensenkennis in het geweer om de juiste kandidaat bij de juiste baan te vinden. Dat doe je met veel creativiteit en doorzettingsvermogen, gebruikmakend van je eigen netwerk wat je voortdurend verder uitbouwt.

Opleiding en kwaliteiten

Je hebt een commerciële of personeelsgerichte HBO-opleiding, aangevuld met specifieke recruitment trainingen. Je vindt het heerlijk om mensen met heel concrete acties op een spoor te zetten dat aansluit bij hun persoonlijkheid en talenten. Daarbij geef je blijk van groot organisatietalent, zodat al je projecten op rolletjes lopen. Wij werken ook met buitenlandse medewerkers. Daarom is goede beheersing van de Engelse taal belangrijk. Verder ben je een kei in MS Office en ben je flexibel als het gaat om werktijden. Een rijbewijs is noodzakelijk voor deze baan. Je werkt al enkele jaren in een soortgelijke functie. Ervaring in de uitzend- of detacheringsbranche en affiniteit met de agro sector is een pre.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar zeer leuke baan in een gezellig team kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden, waaronder vakantie- en adv-dagen, een performanceregeling en goede opleidingsmogelijkheden. Deze vacature is voor 24 uur per week; de werktijden zijn in overleg.

Wil je meer weten?

Voor specifieke informatie bel je met Martijn Doens, vestigingsmanager: 0113-23 36 66. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV kun je sturen naar agrosveld@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerp regel de vermelding 'recruiter Goes'.

Deel deze pagina: