Schrijf je in bij AB!

HR-adviseur Recruiting

HR-adviseur met kennis van zaken die de vestigingen gaat helpen van het recruiten van medewerkers een duurzaam succes te maken.

Hoe vind ik je de juiste kandidaat? En zeker zo belangrijk, hoe weet ik dat dit de juiste kandidaat is? Heb jij het in je om als HR-adviseur er voor te zorgen dat onze recruiters de beste mensen vinden?

Voor de ondersteuning van de vestigingen zoeken wij een

HR Adviseur – Recruiting - 0.6 FTE
Ambulant maar met standplaats Herten-Roermond

Onze recruiters op de vestigingen zijn dagelijks bezig met het vinden en binden van goede medewerkers. Als HR adviseur – Recruiting ga jij hen adviseren en coachen hoe dit succesvol te doen. Je onderzoekt samen met de recruiters hoe het recruitmentproces te optimaliseren. Daartoe analyseer je de arbeidsmarkt en helpt de recruiters om op basis van de behoeftes van klanten concrete recruitmentplannen te maken. Je adviseert over de inzet van de instrumenten en hoe die optimaal te gebruiken. Je levert daarmee ook een belangrijke bijdrage in het verder ontwikkelen van de vaardigheden en competenties van de recruiters.

Professional die weet wat mensen beweegt
Als HR adviseur – Recruiting ben je goed ingevoerd in de ontwikkelingen binnen jouw vak. Jij begrijpt welke wervingsmix je online én offline in moet zetten om de juiste kandidaten te bereiken en welke boodschap de doelgroep prikkelt en aanzet tot actie. Je weet ook hoe kandidaten proactief te benaderen. Bovendien weet je hoe bij potentiële medewerkers de goede ontwikkelcompetenties zichtbaar te maken en hoe hiermee bij de klant het verschil te maken. Daarnaast ben je goed ingevoerd in de personele kant van het vak waardoor je ook kunt ondersteunen bij het voeren van functioneringsgesprekken, opbouwen van dossiers en interpretatie van cao's.

Als HR-professional weet je wat er speelt in je vak en ben je in staat ontwikkelingen te vertalen in concreet advies naar de vestigingen. Je rapporteert, analyseert en ondersteunt de collega's in het bijsturen. Dit is een zelfstandige baan waarbij je onderdeel uitmaakt van de HR-afdeling en nauw samenwerkt met zowel de vestigingen als staffuncties zoals Marketing & Communicatie. Contact met de recruiters is essentieel en dat betekent dat dit een ambulante functie is waarbij je veel op de vestigingen aanwezig bent.

Opleiding en ervaring
Naast een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van Personeel & Organisatie, heb je ruime ervaring op het gebied van personeelsbeheer en recruiting in een commerciële omgeving. Dit is een must gezien de hoge mate van zelfstandigheid die van je wordt gevraagd.
Je kennis over recruitmentprocessen is dan ook up-to-date. Je bent thuis in de online wereld en begrijpt wat mensen zoeken in een baan. Je hebt bij voorkeur ervaring bij een uitzendbureau zodat je weet wat de dynamiek betekent waarin wij dagelijks opereren. Je bent deskundig en hebt een natuurlijk overwicht waardoor je je collega's op een professionele manier kunt begeleiden.

Goede voorwaarden, leuke baan
Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus natuurlijk een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?
Voor specifieke informatie bel je met Daniëlle Royakkers: 0475-352030. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar agrosveld@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerp regel de vermelding 'HR-adviseur Recruiting'.

 

Deel deze pagina: