Schrijf je in bij AB!

Asbest saneren

Wilt u een pand of schuur slopen waarin asbest is verwerkt, dan bent u voor het verwijderen van het asbest bij AB Werkt aan het juiste adres. Wij zijn een gecertificeerd asbestsaneerder die u snel, flexibel en tegen een gunstig tarief van dienst is.

Gecertificeerd

Alleen gecertificeerde bedrijven mogen asbest verwijderen. AB Werkt is er daar één van. Bij elke klus zijn onze gecertificeerde saneerders en een deskundig toezichthouder asbestsloop (DTA-er) aanwezig. Natuurlijk beschikt de ploeg over alle benodigde materialen zoals een douchewagen, zodat de sanering volledig veilig gebeurt. Twijfelt u of er asbest in uw te slopen pand zit, dan adviseren wij u graag. Overigens kan AB Werkt u ook behulpzaam zijn bij het leveren van het personeel voor de uitvoering van de sloopwerkzaamheden.

Snel, veilig en tegen gunstige voorwaarden

Het werkgebied van AB Werkt bestrijkt heel Zuid-Nederland. Wij kunnen snel en flexibel op uw vraag reageren. In geval van calamiteiten, bijvoorbeeld na een brand, zijn wij uiteraard snel inzetbaar. Zeker zo belangrijk is onze gunstige prijsstelling. Hebt u sloopplannen en vermoedt u dat er asbest aanwezig is, dan is AB Werkt uw aanspreekpunt!

Kijk voor meer informatie op de speciale website van AB Werkt Asbestsanering.