Flexibel arbeidspieken opvangen als werkgever?

artikel

Vergroot je flexibiliteit met E-Flex van AB Werkt

Wij weten als geen ander dat het in de glastuinbouw draait om tijdig op- en afschalen met flexibel personeel. Ook in 2021 ga je ongetwijfeld de arbeidspieken opvangen met tijdelijke (internationale) werknemers. Alleen is er nu veel onzekerheid op de arbeidsmarkt. Bovendien komen er veel mensen uit andere sectoren beschikbaar. Die wil je eerst een proefperiode geven en niet direct een vast contract. Met E-Flex ontzorgen wij je op het gebied van o.a. HR en verzuimbegeleiding. En geven wij je extra flexibiliteit bij de inzet van seizoenswerkers.        

Jij de mensen, wij het werkgeverschap

Je neemt seizoenswerkers in dienst en regelt de verloning via je boekhouder of accountant. Óf je kiest nu in deze onstuimige tijd voor de rust van E-Flex. Het juridisch werkgeverschap ligt dan bij ons. Wij zijn het aanspreekpunt als iemand ziek wordt. Jij loopt zo geen arbeidsrechtelijke en ziekterisico’s. Prettige gedachte, toch?

Hoe werkt E-Flex?

E-Flex is een digitale dienst van AB Werkt die 24/7 beschikbaar is voor jou en je medewerkers. Voor internationale werknemers ook in de talen Pools, Roemeens en Engels.

In het kort:
– Jij logt in en plaatst een vacature op onze website.
– Kandidaten kunnen hierop reageren.
– Heb je zelf een goede kandidaat dan verwijs je ‘m door naar de website.
– Wij stellen het contract op en regelen de correcte verloning.
– Vanaf dan zijn wij het aanspreekpunt.

2,5 jaar extra flexibiliteit

Jij profiteert van de flexibiliteit van onze ABU cao. Je kunt een medewerker niet tot maximaal 3 jaar maar gedurende 5,5 jaar (!) tijdelijke contracten geven. In de eerste 78 weken is het aantal tijdelijke contracten dat je kunt aanbieden zelfs onbeperkt.

Meerwaarde voor jouw bedrijf

AB Werkt is voor jou geen onbekende. Onze dienst E-Flex misschien wel. In een persoonlijk gesprek vertel ik je heel graag wat de meerwaarde van E-Flex is voor jouw bedrijf. Je kunt mij – Paul Palmen, manager AB Werkt E-Flex – altijd bellen op 06 – 53 42 88 19.

Ontvang de nieuwsbrief

Met vacatures én informatie over werk en solliciteren

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden