Even voorstellen: 3 nieuwe ledenraadsleden

nieuws

De nieuwe ledenraadsleden zijn (vlnr) Mark Meulenberg, Erwin van der Wielen en Wouter van der Zande.  Hieronder in het kort wie ze zijn. 

Erwin van der Wielen

Ik ben Erwin, 49 jaar oud en heb een gezin met 3 kinderen. Ik ben eigenaar van een speenbiggen locatie in het Brabantse Vinkel, en tevens met het bedrijf Kewi Services bezig om advies en onderzoek te doen op vooral agrarische bedrijven op het gebied van water, voer en omgeving. Denk hierbij aan emissie metingen voor geur, NH3 of fijnstof. Ik ben al meer dan 30 jaar lid van een bedrijfsverzorgingsdienst, maar sinds 4 jaar ook lid van AB Werkt. Met mijn toetreding wil ik graag mijn kennis in brengen en samen met de overige leden in de ledenraad een goede strategie voor AB Werkt uitstippelen. Dit door zowel te zenden als ontvangen.

Mark Meulenberg

Ik ben Mark, 47 jaar jong, getrouwd en vader van drie jongens in de leeftijd van 5, 8 en 10 jaar. Gezellige drukte dus thuis in Oudelande, in de mooie Zak van Zuid-Beveland. Wij telen appels, peren en bloemen op een oppervlakte van 28 hectare. Ik ben de derde generatie die het bedrijf voortzet. Ons ouderlijk bedrijf was akkerbouw, melkvee en fruit. Mijn broer is de akkerbouw en melkvee gaan doen en ik het fruit. Ook zijn we gestart met de teelt van bloemen, welke worden afgezet via Flora Holland voor rechtstreekse handel.
Om de arbeidsvraag in te vullen zijn we jaren geleden in contact gekomen met AB Werkt. Mijn vader maakte vroeger al gebruik van de bedrijfsverzorging. Accountmanager Niek van Loenhoud komt al jaren bij ons op het bedrijf. Via hem kwam de vraag om deel te nemen in de ledenraad. Na lang twijfelen heb ik ja gezegd en hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de coöperatie.

Wouter van der Zande

Ik ben Wouter, geboren op 26 oktober 1996 in Beusichem in de Betuwe. Mijn vader had daar een zeugenbedrijf, wat in 2020 gestopt is. Wij zijn naar Brabant gegaan om ‘verder te boeren’. Hier hebben we een ander zeugenbedrijf gekocht.
Vanaf het begin ben ik lid van AB Werkt en hebben we ook onze eerste medewerker via AB Werkt in dienst genomen. Daarnaast maken we soms gebruik van bedrijfsverzorging. Ik werd gevraagd voor de ledenraad en heb besloten om dit te doen omdat het mij leerzaam lijkt en ik graag ervaring op doe in deze nieuwe rol. Ik hoop dat ik gaandeweg een waardevolle toevoeging kan zijn voor de coöperatie.

Ontvang de nieuwsbrief

Met vacatures én informatie over werk en solliciteren