Schrijf je in bij AB!

Accountmanager - regio Goes

Adviseren over arbeidsmarkt en de inzet van mensen in de food, industrie en logistiek stelt speciale eisen aan jouw persoon en kwaliteiten. Een uitdagende, sevicegerichte en commerciële functie als Accountmanager. Ga jij de uitdaging aan?

Voor ons kantoor in Goes zijn wij op zoek naar een fulltime (32-40 uur) accountmanager personeelsbemiddeling.

Wat ga je doen?

Je werkt voortdurend aan het onderhouden, maar vooral ook uitbreiden van je klantenkring in met name de food, industrie en logistiek. Dat doe je door klanten te adviseren over de inzet van personeel en concreet maak je de juiste match tussen medewerker en opdrachtgever. Door als sparringpartner op te treden bij personeelsvraagstukken denk je mee vanuit de visie, strategie en kwaliteitseisen van de klant. Overigens bouw je óók aan een goede relatie met de medewerkers. Je weet wat ze kunnen en wat hun ambities zijn en je probeert samen met de opdrachtgevers te zorgen voor een goede begeleiding. Je bezoekt klanten op locatie en bent dus veel onderweg in de regio Zeeland.

Door je brede kennis van de branche en je uitstekende netwerk slaag je er steeds weer in oplossingen te vinden voor soms verrassende en urgente problemen. Dit doe je niet alleen, maar je werk samen in een accountteam vanuit ons kantoor in Goes.

Wat verwachten wij van jou

We verwachten degelijk concreet commercieel resultaat waarbij we gaan voor het lange-termijnsucces. Daarnaast:

-       Beschik je over hbo- werk- en denkniveau;
-       Heb je een afgeronde opleiding bij voorkeur in een commerciële richting;
-       Ben je commercieel sterk en beschik je ook over de nodige people skills;
-       Beschik je (bij voorkeur) al over een relevant netwerk in de regio en heb je een rijbewijs B.

Wat kun je van ons verwachten?

-       Je kunt rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden zoals een passend salaris en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
-       Een laptop, telefoon en auto van de zaak.
-       Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 41 vrije dagen per jaar.
-       We omarmen het ‘nieuwe werken’ (tijd- en plaatsonafhankelijk werken). 

Wie zijn wij?

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Wil je meer weten?

Voor specifieke vragen bel of whatsapp je met Remy Baeten op: 06 55 16 46 13. Stuur je sollicitatie met motivatie naar rbaeten@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘accountmanager Goes’.