Schrijf je in bij AB!

Aanmelden AB Werkt Door - Digitaal 2020

 

2020 gaat de boeken in als een uiterst roerig jaar. Is dit het begin van een nieuw tijdperk?

Ook binnen AB Werkt gebeurde veel het afgelopen jaar. Wat was de impact van de coronacrisis op de inzet van medewerkers? Wat hebben we gedaan om ervoor te zorgen dat het werk bij onze leden en klanten ‘gewoon’ door kon gaan? En hoe staat de coöperatie er financieel voor? Traditioneel praten we u altijd bij tijdens de coöperatie-avonden in de regio. Dit jaar kiezen we voor een coronaproof alternatief: via een live-stream. Als lid van onze coöperatie kunt u erbij zijn: 

AB Werkt Door
Maandag 14 december 20.00 uur tot ca 21.15 uurDirectie en RvC van AB Werkt blikken terug op afgelopen jaar en vooruit naar 2021. Natuurlijk gaat het ook over de impact van corona op de agrarische sector. Aan het woord komen leden die ondanks alles een groei doormaken en we vragen agrarische jongeren naar hun uitdagingen in deze tijd. Welk toekomstperspectief hebben zij? U kunt vanuit thuis actief deelnemen via het stellen van vragen en opmerkingen in de chat. Zo maken we er met elkaar toch een inspirerende en interactieve avond van. 

Deze avond is exclusief voor leden van de coöperatie van AB Werkt Zuid-Nederland. Meldt u zich vandaag nog aan. Wij sturen u dan een link zodat u op de avond zelf kunt inloggen. U heeft niet meer nodig dan een computer met geluid en een goed werkende internetverbinding. 

Lees hier wat u moet doen om de livestream te kunnen volgen. 

Tot 14 december! 

Ankie Wijnen
Voorzitter Raad van Commissarissen                    

Jack Janssen
Algemeen directeur AB Werkt